Urządzenia do rozbijania mięsa INOXXI umożliwiają przygotowanie wielu porcji mięsa na kotlety i steki w bardzo krótkim czasie. Skracają zarówno czas pracy personelu jak i czas obróbki termicznej, oszczędzając nawet 40% energii lub gazu. Zmiękczone kotlety są soczyste i łatwe do spożycia.
Inoxxi to marka profesjonalnego sprzętu i wyposażenia dla handlu. W ofercie Uniscale znajdują się m.in. krajalnice, pakowarki próżniowe, urządzenia do rozbijania mięsa na kotlety (kotleciarki), piły, wilki, schładzarki szokowe i inne profesjonalne urządzenia Inoxxi przydatne w codziennej pracy.
Wytrzymałe urządzenie do pracy ciągłej
2 komplety stalowych ostrzy po 44 tarcze w każdym
Gardziel wsadowa do porcji o grubości do 20 mm i szerokości do 180 mm
Wymiary zewn. (szer. x dł. x wys.) 450 x 200 x 430 mm
Waga urządzenia bez opakowania: 23 kg
Poziom hałasu: < 70 dB
Moc: 400 W
Napięcie: 230 V
Częstotliwość: 50 Hz
Ilość faz: 1~
Klasa ochrony: IP55
Dostępne opcje:
Zespół do cięcia w paski o szer. 4, 6, 8 i 12 mm